SkodaCzesci24.pl - Tanie części do Skody - Toruń i Warszawa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • matesz
    Classic
    • 2013
    • 22

SS, mam Sudoku w aucie, często się przydaje, choć dzisiaj wolałbym jednak trochę pokręcić kółkiem :drive:
    Papatki :spoko
  • jarecki2000
    Ambiente
    • 2011
    • 119

Drodzy forumowicze,

Odkryłem nowy sklep w Warszawie ( nie wiem czy juz znany czy nie ), z tanimi częściami do Skody. Podaje poniżej adres strony,również aktualna oferta znajduje się na Allegro nick: SkodaCzesci24. - niestety nie mogę wkleić linku z Allegro - mam zablokowane

Skodaczesci24.pl

numer telefonu z aukcji: 518-185-838

Plusem sklepu - przynajmniej dla mnie - jest możliwość odbioru osobistego na terenie Warszawy, lokal znajduje się w powierzchniach magazynowych przy ul. Prymasa Tysiąclecia 83, do godz 10.00, wjazd od ulicy Ordona później od Prymasa - nie pytajcie czemu, jak ktoś tam pojedzie przed 10 w tygodniu, to zrozumie. Lokal znajduje się w Budynku 1 lokal 6 na parterze ( za kratami :-) ), puki co brak jakichkolwiek oznaczeń, ale sprzedawca, przez telefon, wytłumaczył, jak do nich trafić. Generalnie sprzedający, był bardzo uprzejmy, znający się na rzeczy i pomocny.

Jest to oddział firmy, która ma centrale w Toruniu, jeśli nie maja w danej części na miejscu w Warszawie, są w stanie ją bez problemu sprowadzić.

Komentarz

• mikolaj
      Rider
      S_OCP Member
      • 2006
      • 366
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

na allegro jest większy wybór niż na ich stronie

Komentarz

Pracuję...